Sunday, 12 November 2017

Bonus Pertama Shaklee Dengan Twin Vivix Promosi

Bonus Pertama Shaklee Dengan Twin Vivix Promosi

Waaa alhamdulillah pelanggan pertama yag GRAB VIVIX bulan ni.


Memang seorag yang bijak sebelum ni GRAB ostematrik masa promosi.

Tup tup tup ostematrik pun out of stock sebaik dah grab 3 botol kan cukup stok sementara ni tunggu stok baru.

Kemudian tau Vivix murah apa lagi zass terus borong beli

Sebab apa Jimat dekat 3 angka. Pastu dapat freemembership, dapat freepostage & paling teruja dapat bonus rm 36.10. yeahhhhh.




Macam dalam gambar tunggu masa jer duit masuk.Hihihi.Ok jugak lepas buat beli herbal blend dengan harga ahli. Paling best order tengahari ni contohnya, esok tu bru nak upate tracking nombor sekali rupanya dah sampai.
 

Hahaha aisey pantass sungguh awak ni shaklee tu yang saya sayang sangat awk.

Apa yang bestnya vivix ni.

Haaa wajib kena tahu

✔️ Antioksidan yag hebat - Contoh bacaan ORAC untuk salah satu ramuannya iaitu Muscadine anggur 6800 sedangkan anggur biasa 739. haaa hebatkan.

✔️ Bahan ramuannya premium, salah satunya muscadine anggur yang mempunyai extra 1 kromosom yang memberikannya bersifat rintang kepada penyakit dan tekanan persekitaran. Ciri-ciri ini yang menjadikan ia salah satu ramuan dicari untuk pesakit kanser.

Bacaan lanjut kenapa Vivix ni antara sumber antioksida yang hebat baca disini.

Apa fungsi antioksida ni?

Antioksida ni kira bertindak seperti superhero dalam badan kita. Dia meneutralkan radikal bebas yang berlebihan dalam badan. Radikal bebas yang terkumpul secara berlebihan boleh menyebabkan pelbagai penyakit dan penuaan sebelum usia (penuaan pra matang)

 Maklumat lanjut berkenaan antioksida baca disini.

Kenapa ramai produk kecantikan mula menggunakan Vitamin C dan E sebagai ramuan. Hihi sebab Vitamin E dan C ini juga merupakan antioksida dan antioksida ni sinonim dengan cantik dan awet muda. Haaa Vivix ni ramuan dari antikosida jenis polifenol makanya hasil lagi hebat la dari buah oren. Maklumat lanjut berkenaan khasiat antioksida dalam mengurangkan kedutan baca disini.

Selain tu, ramai sangat suka Vivix ni sebab salah satu alternatif untuk ikhtiar turunkan kolestrol. Kunci Vivix membantu dalam kawalan kolesterol dan gula dalam darah baca disini.

Dan banyak lagi khasiatnya. Haaa tunggu apa lagi JOM jadi pembeli yang BIJAK. JOM GRAB VIVIX TWIN pada bulan November ni. Harga JIMAT berbaloi sebab diskaun 5 % dari harga ahli tu siap dapat bonus rm36.10

haaa kalau ada yang berminat boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut

Dayah Sprinter
Pengedar Shaklee Putrajaya dan Cyberjaya 1110814
COD percuma Putrajaya, Cyberjaya
Wa Direct 0133507996

Sekian, terima kasih

0 comments:

Post a Comment