Friday, 10 November 2017

Bestnya Dyxy Lipstick Flirty Me


Bestnya Dyxy Lipstick Flirty Me.. Bestnya lipstick DYXY ni. Walaupun ada 3 warna je tapi memang menarik. Apa yang specialnya Lipstick Dyxy ni.
  • Melembapkan bibir, bila pakai tu takda bibir kering kontang
  • Tekstur matte tapi dia tak da senang sangat comot. Sebelum ni pakai lipstick lain baru pakai tu skali tengok kat cermin comot haha kena kat baju ke tudung ka melekat. Yang ni ok la skit


Harga tidak termasuk kos pos

Meh tengok video kami kat bawah. Ni guna lipstick code Flirty Me


Best kan setakat minum skali dua kali tu lipstick maintain cantik. tapi kalo korang dah start makan benda berminyak makan nasi macam slow dia hilang.

  • Kalo nak solat, nak amek wuduk. Nak tanggal dia senang, amek tisu biasa dap dap skit insyallah kuar. Dia sedang2 tak susah sangat tak senang sangat okla kan. Sebab ada pakai satu lipstick ni memang best tapi tu la dia senang tanggal.
  • Paling Best bau fruity, best sangat kan Wangi
Haaa ni contoh gambar 


Kan nampak sweet je dua dua warna. Warna satu lagi merah skit haha so tak berani lagi nak cuba hihihi.

Harga 1 lipstick Rm 45 nak Jimat beli dua baru berbaloi.

Pertanyaa lanjut hubungi saya

Founder Sprinters Empire
Stokis DYXY Putrajaya Cyberjaya
COD Percuma Putrajaya Cyberjaya
Wa direct 0133507996

Sekian terima kasih

0 comments:

Post a Comment