Monday, 9 October 2017

BC Cream Berteknologi Korea DYXY


BC Cream DYXY berteknologi Korea rasa teruja sangat nak kongsi dengan kawan-kawan pengalaman menggunakan BC Cream ni.

Teruja sangat nak kongsi berkenaan BC Cream Dyxy yang menggunakan teknologi korea ni.

Meh sini nak cerita skit macam mana boleh terjebak dengan BC CReam DYXY ni.



Saya ni jenis yang tak suka mekap. Kebiasanya akan keluar dari rumah tanpa sebarang mekap atau hanya mengenakan pelembap.

Tapi rupanya saya silap, salah satu penjagaan kulit yang penting bagi wanita di Malaysia yang beriklim panas ni adalah Sunblock.

Sunblock bertujuan melindungi kulit kita dari terus rosak akibat sinaran UV. Boleh baca di sini untuk info berkenaan bahaya sunburn berterusan.

So saya pun mencari sesuatu yang dapat memberikan perlindungan kepada kulit terhadap sinaran UV iaitu something yang ada SPF (Sun Protection Factor). Sesuatu yang teksturnya ringan dan tidak melekit serta tahan lama.

Dalam mencari tu jumpa kawan yang menjual produk DYXY ni.

Bermula dengan Green Tea Facemist Dyxy dan seterusnya saya cuba BC Cream DYXY dengan BRUSH DYXY.


Woww serius tak tipu memang best sangat kulit rasa ringan je dan blend elok di kulit bila kita pakai BRUSH DYXY yang sangat GEBU tu. Bila dah pakai BC Cream DYXY ni rasa seronok terus la daftar jadi agen. Cara basih Brush di sini.



BC Cream DYXY ni ada 2 code warna sahaja. Untuk kulit cerah atau yang jenis heavy make up user boleh gunakan warna biege ni. Bagi kulit sederhana cerah boleh cuba code natural.

Tapi macam saya ni hahaha dua warna saya pakai. Dua-dua ok cuma kalo pakai natural kawan kata mcam nampak shading haha padahal pakai biasa jer. Pakai Brush DYXY ni terus rasa macam MUA. Muhahahah. Ha ni contoh gambar menggunakan dua-dua code. Nak tengok video tutorial makeup dengan DYXY di sini.



Kawan-kawan kat pejabat dan di area Putrajaya dan Bandar Baru Bangi juga tak lepaskan peluang untuk mencuba produk komestik yang tengah ViraL NI.

Harga insyallah mampu milik RM 85 je untuk satu ni. Tapi kalo nak jimat baik amek set skali dengan  BRUSH DYXY dan FACEMIST DYXY harga promosi hanya RM140.

 Agak-agak berkenan tu meh wa 0133507996 untuk dapat satu set beserta feee gift yang menarik.

Sekian terima kasih


0 comments:

Post a Comment