Thursday, 12 October 2017

Brush DYXY dan Cara Mencuci

Cara cuci atau basuh Brush Dyxy.


Sebelum kira pergi kepada cara mencuci brush.

Jom kita tengok apa fungsi Brush dyxy ni.

Walaupun BC Cream DYXY ni ada disertakan span tapi ramai gemar menggunakan BRUSH DYXY ni kerana tekstur bulunya yang padat dan lembut menjadikan sangat mudah nak blend BC Cream pada wajah dengan masa singkat serta paling best sangat-sangat menjimat BC Cream anda. Tak percaya sila cuba haha. 



Brush DYXY ni terdiri daripada bulu sintetik dan paling penting HALAL ye jangan beli sebarangan brush yang harga murah tak masuk akal takutkan korang terguna brush dibuat dari bulu B*b*.



Pegangannya sangat kemas rasa selesa sangat bila kita guna untuk ratakan BC Cream dan paling best boleh guna untuk ratakan blusher skali JIMAT sangat. Dengan Brush DYXY ni ia menjadikan BC Cream atau foundation ada pakai jadi lebih sekata dan tidak bercapuk. haa tunggu apa lagi jom dapatkan segera.







Harga tidak termasuk kos pos



Cara Basuh Brush DYXY

Dah guna selalu kena lah cuci kan untuk pastikan kebersihan supaya nanti kita tak calit bendaasing kotoran pada muka. Meh tengok video cara cuci BRUSH DYXY ni.



Mudahkan jom sama-sama amalkan yer. Jom baca tutorial ringkas makeup menggunakan DYXY di sini.

terima kasih sebab singgah.

Untuk pertanyaan lanjut berkenaan produk DYXY boleh hubungi 0133507996.

Sekian, terima kasih


Founder Sprinters Empire

0 comments:

Post a Comment