Thursday, 5 October 2017

KESAN GLOWING SERTA MERTA DYXY GREEN TEA FACE MIST

DYXY MINERAL FACE MIST GREEN TEA
         
Dyxy mineral face mist green tea merupakan semburan wajah yang bertindak untuk melembapkan, menyegarkan wajah menjadikan mekap tahan lebih lama (finishing spray). Bau green tea sangat menyegarkan sesuai untuk dipakai oleh semua jenis kulit. Semua peringkat umur dan jantina. Lelaki pun boleh amalkan Facemist green tea daripada Dyxy ni tau. Bagus sangat untuk mengecutkan jerawat. Kandungan mineral dan Vitamin E (antioksidan) antara yang penyumbang kepada kesan glowing dan mengecutkan jerawat selepas menggunakan facemist DYXY ini. Ia juga boleh dijadikan sebagai make up base bagi mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak. Boleh spray pada kulit sebelum pakai BC Cream. Tahan antara 2 hingga 4 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan.

      Harga tidak termasuk kos pos.



Antara istimewanya facemist Dyxy ni berbanding facemist lain iaitu

👸 Meresap cepat ke kulit
👸Kulit rasa segar
👸Jerawat halus mula kecut
👸kulit makin glowing

Mudah saja nak guna spray dah siap


Cara penggunanya hanya spray dengan 20 cm dari wajah

☘TIPS untuk pakai Green Tea Face Mist☘

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc

KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum

Untuk tengok video tutorial boleh klik di sini.

Bestnya kan. Bagi yang berminat boleh wa 0133507996. COD sekitar Putrajaya, Bandar Baru Bangi dan Cyberajaya dan pos ke seluruh malaysia

Stok sedia kat tangan ni.

sekian, terima kasih

Founder Sprinters Empire
Dayah Sprinter


Location: Putrajaya, Malaysia

3 comments:

  1. mcm best ni, sha memang tengah cari face mist pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ni sis. Bau wangi muka pun rasa segar Lepas spray. Nak jimmy amek small dgn set bc cream dan brush rm145 termasuk pos.😊 kalo berminat bole wasap 0133507796.😊

      Delete
    2. Nak jimat.hihi sori typo auto correct

      Delete