Thursday, 29 June 2017

Keahlian dan Peluang Perniagaan

SHAKLEE MEMBERSHIP.



Anda pengguna SHAKLEE atau sedang mencari supplement untuk diri dan juga disamping itu ingin menjana pendapatan tambahan?

Shaklee antara pilihan yang tepat kenapa?

Dengan mendaftar sebagai ahli anda layak untuk menikmat manfaat berikut :


1) Layak membeli rangkaian  Shaklee produk pada harga ahli iaitu diskaun sebanyak 25% daripada harga runcit



2) Boleh dapat cash rebate atau cash BONUS hasil pembelian untuk kegunaan sendiri/jualan setiap bulan sebanyak 5%-21%. best kan, Makan sendiri dan untuk kegunaan family pun boleh dapat bonus. 



3) BERPELUANG untuk jihad ekonomi atau MENJANA INCOME dari biznes Shaklee sama ada secara online atau offline atau kedua duanya sekali. Jangan risau anda akan dibantu step by step sekiranya mendaftar di bawah group kami. dan berpeluang untuk menikmati kelas-kelas online marketing secara percuma.


4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami iaitu Magnifica4 ,Our Precious Empire Group dan beberapa lagi support group yang lain untuk testimonial, konsultasi dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee serta bimbingan cara pengambilan product yg sungguh EXCLUSIVE!
Peluang bisnes shaklee bukan saja sahaja cash rebate macam lagi antaranya;



Antara cash bonus yang anda akan layak

Car bonus diberikan dalam bentuk CASH sekiranya prestasi mencapai syarat-syarat yang telah ditetapkan. Best kan

Selain itu anda juga akan layak untuk Free Trip di bawah CONVENTION. Macam-macam lagi yang menarik akan dikongsi bersama dalam sesi berlainan.

haaa selain itu sistem shaklee tak perlukan MODAL besar dan tak perlu untuk simpan STOK anda bertindak sebagai DROPSHIP sahaja. Tapi sekiranya modal lebih boleh la buat stok kerana demand untuk ready stock agak tinggi.

Jangan risau sistemnya sangat mudah dan kami boleh ajarkan step by step sehingga pandai.

Lagi lagi lagi bagi suri rumah atau yang berniat untuk CUTI TANPA GAJI nak jaga anak. Haaa dengan shaklee bonus yang anda terima ada payslip yer. Boleh print dari sistem kat atas.

Contoh payslip macam kat bawah ni yer


 haaa banyak lagi sebenarnya. Sekiranya betul berminat boleh hubungi di talian 013.3507996 anda akan diajar step by step sehingga berjaya.

Haaa tunggu apa lagi jom mendaftar sebagai ahli

Ada dua cara iaitu


1)Membayar Registration fee sebanyak RM80 (WM) / RM90 (EM) dan anda akan mendapat Member Kit.



Atau



2) FREE MEMBERSHIP iaitu anda boleh beli barangan sehingga 200 point dalam 1 resit atau nilai barang lebih kurang RM720 , anda akan mendapat cash rebate lebih kurang rm34 dan FREE memberkit yg bernilai rm80 (WM)/RM90 (EM)...JIMAT lebih rm100 tu!



Haaa untuk promosi terkini cara untuk dapatkan freemembership dalam next post.

terima kasih






0 comments:

Post a Comment