Friday, 12 May 2017

Mengapa Perlu Pilih Shaklee??

Assalamualaikum..

Mengapa saya pilih shaklee?





Pada asalnya beli Omegaguard untuk nak kurus & nk turun kadar kolesterol dalam darah.

Skali guna rasa macam nk try alfafa untuk buang angin

Pastu amek pulak cinch shake vanila buat breakfast masa kursus dpa dlu. 

Dari situ rasa baik jadi ahli je jimat skit.

Bermula dari situ. Kawan2 yg mana tau saya pengedar shaklee diirg kirim herbal blend la.. alfafa buat milk booster la.. ada cari set hamil la.. walopun saya tak promote beria kt fb ada je rezeki Allah hantar pembeli nk cari produk shaklee.

Ada yg tnya tips2 berpantang supplemen apa yg nk guna.. ada yg tnya tips untuk banyakkan susu yela sya merupa EPmom yg tegar jugak utk dua2 anak.. boleh dikatakan masa cuti 3 bulan stiap 2 jam jugak la mengepam susu.. ada tnya tips nak kurus, yelah masa pantang kedua ni badan trun nk dekat 23 kg.. berat saya skrg lgi ringan dari masa mengandung 1 & keduamm lagi kurus dari masa awl2 kawin.😉alhamdulillah.

Dari sini terfikir kenapa tak serius kan.. niat asal nak share manfaat shaklee ni yg mana xpernah cuba ni mmg xterasa. Yg pernah cuba & kena dgn cara memang sgt puas hti. Kenapa sya pilih visnes shaklee?

1. rm 80 termasuk postage untuk pendaftaran keahlian
2.Kita jadi mcm dropshipper je takyah nk smpan stok banyak2. Cuma tempah kt sistem nnti shaklee hantar terus ke rumah customer.tapi kalo ada stok pun bagus senang nk cod kalo customer nk barang urgent.
3.Tak perlu modal besar sbb tak da minimum pembelian ditetapkan untuk setiap bulan
4.Shaklee ni dh establish.. rata2 org kt sekeliling kita mmg pengguna shaklee kita je xtau cer tnya.😊
5.Selain dapt jimat berganda dengan belian sebagai pengedar shaklee, anda akan menerima bonus setiap 15hb berikutnya ikut prestasi sales.banyak la kelebihan shaklee.😍😍

Inila salah satu sebab kenapa sya suka shaklee


Antara kelebih-lebihan ahli shaklee adalah ;


1) Layak membeli rangkaian Shaklee produk pada harga ahli iaitu diskaun sebanyak 25% daripada harga runcit

2) Boleh dapat cash rebate atau cash BONUS hasil pembelian untuk kegunaan sendiri/jualan setiap bulan sebanyak 5%-21%. 

3) BERPELUANG untuk MENJANA INCOME dari bisnes Shaklee sama ada secara online atau offline atau kedua duanya sekali.


4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami iaitu Dayah Sprinter dan 3 support group yang lain untuk testimonial, konsultasi dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee serta bimbingan cara pengambilan product yg sungguh EXCLUSIVE!


5) Khusus untuk mereka yang berdaftar untuk menjana income di bawah empayar dayah sprinter, akan dimasukkan ke group- group Shaklee Bisnes di Facebook dan Telegram. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online dan juga offline. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan ini. REAL STORY, REAL SUCCESS!

Jomla join skali. Masih belum terlambat.😉Dayahmy#teamdayahsprinter
#shakleeputrajaya



No comments:

Post a Comment