Thursday, 11 May 2017

I'M back .. Yeahhaaaa





Assalamualaikum semua

Maaf dah lama menyepi dari dunia blog ni disebabkan kesibukan tugas hakiki dan tugas sebagai ibu.

Alhamdulillah sekara kami dah sedia nak menulis semula.














Untuk makluman hampa-hampa semua ya.. kami dah tukar nama blog ni daripada luvlyvitaminzsupply kepada Celoteh Dayah Spinter,

Selamat berkenalan semua.

Alhamdulillah anak kami no,2 pun dah nak masuk dua tahun. Macam biasa mulai tahun lepas kami dah start aktif sukan balik antaranya acara pecut 100m, 200, 4 x100m dan 4x200m tapi kami ni main sukan peringkat umah sukan kat pejabat jaa.. hehehe bukan tahap sukan malaysia.. yang tu tak mampu laa..

saja join sukan-sukan ni untuk cari motivasi untuk kekal langsing dan sihat. Bila mula masuk acara pecut ni berat badan kena jaga.. work out at least seminggu dua kali yelah nak bagi badan rasa sihat dan cergas..

banyak lagi sebenarnya kami nak celoteh.. takpa takpa nanti ada masa kami tulis ya.. thank you hampa semua

bye

dayah sprinter

0 comments:

Post a Comment