Thursday, 25 May 2017

HEBAT SANGAT KE VIVIX TU?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

HEBAT SANGAT KE VIVIX TU?

TRENDING sangat dalam kalangan shaklee distributor.

Haa meh nak citer skit.


Harga RM475 (exclude postage)
Jimat 15 % dengan berdaftar sebagai ahli
Vivix ni seumpama mcm sirap ajaib bagi shaklee lover.


Warnanya kemerah2an.. rasanya mcm ribena manis-manis masam pekat



Setiap titis begitu berharga berbaloi dengan kualiti



Vivix ni umpama kelip-kelip terbang malam.



Rahsia kehebatannya tidak dapat disembunyikan



Kaya dengan antioksida. 



Mempunyai khasiat 10x ganda lebih daripada RESVERATROL yg merupakan agen antipenuaan yg hebat.



Merupakan antara world's Best Cellular Anti-Aging Supplement.


VIVIX DARI APA SEBENARNYA?




Semua ramuan yang PREMIUM dan paling penting kaya antioksida.

Ramuan semuanya premium patutla TRENDING sangat ramai yang cari VIVIX walaupun harganya agak PREMIUM tapi masih mampu dimiiliki sesuai sangat untuk penjagaan kesihatan secara menyeluruh.

Salah khasiat yang paling POWER orang cakap tu adalah RESVERATROL.

RESVERATROL ni memang power la hampa. Meh tengok khasiat dia apa?


Haa ni la salah satunya AWET MUDA. AWET MUDA ni bukan setakat cantik muda remaja sebaliknya secara menyeluruh organ dan sel-sel dalam badan kita pun turut muda. Bila MUDA dia masih berfungsi dengan baik walaupun USIA meningkat. Kuranglah risiko penyakit-penyakit seperti diabetes, sakit buah pinggang, sakit jantung, Darah Tinggi, Stroke dan macam-macam lagi.

HAa  antara kajian yang dilakukan oleh para saintis berkenaan khasiat RESVERATROL


Ha macam-macam kan khasiat dia.

RESVERATROL ni lah yang menjadikan VIVIX ni sangat POWER.

MACAM MANA VIVIX BERTINDAK

VIVIX ni bertindak melalui 4 Tindakan seperti berikut :









Haa tindakan ke 3 tu menjadikan VIVIX betul-betul HEBAT. Menunjukkan VIVIX menyokong pembaikan Sel hingga ke molekul DNA.

TIPULAH takkan HEBAT sampai macam tu.

Haa meh baca pasal Telomere study. Boleh google Landmark Study II : Telomere Study

haa ni kami cita skit ringkasan daripada Telomere Study.


Tujuan kajian nak tengok kesan penggunaan supplement tambahan terhadap pemendekan Telomere dalam Molekul DNA kita. Telomere antara komponen penting yang mana dia melindungi maklumat genetik kita daripada rosak dia bertindak macam TOPI la. Telomere part hujung kromosom kita mcm dlm gmbr wrna hitam tu.


Telomere penting dlm proses pembahagian sel. Tanpa telomere proses pembahagian sel baru terjejas. Seterusnya akan mempengaruhi fungsi tisu & organ badan.Penting Telomere ni sebab kalo unit paling kecil dalam badan kita ni dah mula rosak maka dia akan effect Tisu seterusnya Organ dalam badan kita menyebabkan fungsi semakin merosot dan menjadi punca kepada pelbagai permasalahan kesihatan.


Haa apa hasil Telomere Study ni?





Haa tak ke memang POWER tu.

Sesuai sangat dengan harganya kan.

Kesimpulan nya yang mengamalkan VIVIX ni kurang risiko  untuk diserang pelbagai penyakit yang disebabkan kegagalan fungsi badan dan ia juga menyebabkan kita jadi AWET MUDA.

Haa apa lagi Hampa nak pilih jadi AWET MUDA ka AWET TUA.

Antara testimoni yang mengamalkan VIVIX. Alhamdulillah dengan izin ALLAh KANSER semakin memulih dan macam-macam lagi penyakit.






Haa macam-macam khasiatnya. Kawan-kawan sendiri yang merasai VIVIX punya kesan dan kami pun pernah merasai penangan kuat daripada VIVIX sehingga menghantui kami sampai sekarang la.

OK naa sampai disini ja,

Kalo rasa berminat nak belikan VIVIX untuk diri sendiri atau insan yang tersayang Meh Wa 0133507996 atau http://dayahmy.wasap.my

Terima kasih

Dayah Sprinter


0 comments:

Post a Comment