Saturday, 17 February 2018

Tips Untuk jadi Vendor di Vendor Butik

Tips  Untuk jadi Vendor di Vendor Butik



Butik Vendor ni bukan sesuatu yang baru. Ia dah viral sejak tahun 2015 lagi rasanya. Tumbuh bagai cendawan.

Butik Vendor ni apa sebenarnya?

Sebuah butik yang berkongsi pemasaran dan membina jaringan perniagaan bersama. Pemilik butik vendor ni akan  menyewakan sedikit ruang premis kepada peniaga lain dan pemasaran akan dibuat oleh kedua-dua pihak.


Sapa yang sesuai untuk menyertai vendor butik?

Sertai sebagai vendor yang mana kita bayar sewa premis kepada pemilik vendor butik dan kita sama2 buat promosi di pelbagai media sosial sebagai hebahan bahawa produk kita ada dijual disitu. Vendor butik ni sesuai kepada mereka yang baru berjinak dalam perniagaan sama produk homemade atau ada produk dari mana-mana syarikat. Dengan kita menyertai vendor butik yang dah establish, peluang kita untuk meluaskan pemasaran produk kita kepada pelanggan-pelanggan dari vendor tersebut bertambah. Selain itu, pihak vendor juga merasa keuntungan apabila promosi kita di sosial media membawa prospek baru yang datang untuk mencari barang kita tetapi dia ke sana turut berminat barang-barang lain yang dijual disana. Nampak tak bagusnya vendor butik ni.




Tips Nak cari Vendor Butik apa yang perlu kita tahu?

1.Survey Lokasi Vendor Butik

Haaa yang ni paling utama. Kita jangan main terjah je letak barang di sesuatu butik. Kita mesti tengok lokasi dia tempat tumpuan ramai tak. Situ tempat selalu tumpuan ramai secara bermusim (perayaan sahaja) atau memang sepanjang tahun sentiasa oran ke situ. Penting ni sebab bila kita pilih butik yang selalu jadi tumpuan ramai tak kira musim,ia meningkatkan peluang barangan kita terjual.

Contoh rackzone bangi ni dia terletak di belakang warta bangi yang mana situ memang jadi tumpuan orang-orang bangi tak kira musim. Di kawasan situ ada kedai-kedai yang juai kelengkapan haji yang murah, ada salon dan spa muka haa menarik dan sewanya tidak mahal. Rackzone ni sendiri ada bisnes upah menjahit boleh dikatakan setiap hari ada yang berkunjung ke situ untuk tempah baju jahit


Thursday, 15 February 2018

DXYX Facemist Baru Berteknologi Nano

DXYX Facemist Baru Berteknologi Nano wow sangat tau , untuk makluman semua.

 DYXY telah mengeluarkan facemist DYXY baru yang mana ramuan yang masih sama cuma packaging ditukar dengan menggunakan teknologi nano. Dulu mengguna semburan air sekarang menggunakan semburan wap. Packaging baru ni sebiji macam kalo korang ada deodorant spray. Jangan lepas ni buat spray ketiak pulak hahahah.





DYXY Facemist baru


DYXY Facemist lama

Untuk makluman semua, nanoteknologi merupakan revolusi dalam rejim kosmetik dimana ia diaplikasi dalam bentuk fungsi dan packaging untuk memberikan kesan lebih baik.


Melalui teknologi semburan wap ni kadar resapan mineral facemist ke kulit berlaku lebih cepat dan muka akan jadi glowing serta merta. Hihi sama je bestnya dengan facemist lama. Cuma yang ni lebih ringan dan packaging dia sangat menarik tidak mudah pecah kalau korang pos kepada yang tersayang. Haa kalau belum cuba facemist baru meh cepat wasap kami do 0133507996 pasti berbaloi



Sekian naa terima kasih

Dayah Sprinter
Stokis DYXY 
.



Tuesday, 13 February 2018

BC Cream DYXY habis nak Beli kat mana?

BC Cream DYXY habis nak Beli kat mana?

Pernah tak korang alami dah jumpa produk yang BEST GILER tapi sayangnya nak repeat order tak tau nak beli kat mana.

Yelah banyak pelanggan yang kami jumpa ni dia beli online dari seller tak dikenali , ada yang beli di tapak jualan atau booth ada yang beli kat negeri lain.


Bila dah abis survey punya survey tak jumpa. Aduhhh susah jugak kan. Kan best kalau DYXY ni oleh jumpa kat kedai, boleh try sendiri tester macam kat watson mesti best giler.

Haaa korang jangan tak tahu heeee sekarang kat putrajaya dah boleh pergi walk in untuk beli DYXY di Seyna House berdepan mydin putrajaya presint 15 di atas pustaka mukmin


Friday, 9 February 2018

Manfaat Lipstick DYXY bukan Sekadar Cantik

Bestnya Lipstick Matte Baru DYXY kan, dia punya Manfaat Lipstick DYXY bukan Sekadar untuk Cantik 

wahhh setelah berbulan lipstick Matte Dyxy dah out of stock, keluar stok baru yang mana telah ditambah baik formulasinya menjadikan Lipstick Matte DYXY yang baru ni lebih lembab dan berkilat tetapi memberikan finishing matte.



Acaner tu nak tengok teaser video kami pakai warna red cherry klik link






Haaa best sangat tau struktur lebih dia yang baru juga lebih kukuh dan comei muat la setakat nak letak 3 jenis lipstick ni dalam poket seluar anda.

Ada apa dalam Lipstick Matte Dyxy yang best sangat tu. Hihi


Antaranya 

Hydrolyzed Candelilla Wax



Monday, 5 February 2018

Promosi DYXY Sale Februari

Promosi DYXY Sale Februari

Wahh sempena tahun baharu cina dan bulan berkasih sayang, DYXY juga tidak melepas peluang untuk mendapatkan set DYXY dengan harga berbaloi. Jom hargai insan tersayang kita dengan memberikan sesuatu yang mereka suka.



Kosmetik DYXY yang sedang viral ni menjadi rebutan dan idaman semua wanita diluar sana tidak mengira umur. Jom kita lihat apa promosi DYXY Februari 2018 yang jimat sangat tu

Set DYXY Infinity Love Combo

Penjimatan sehingga RM110 wowww sangat dengan set infinity love combo. Anda dapat 2 set complete lady dengan harga jimat berbaloi daripada promosi biasa. Boleh beli berkongsi dengan kawan-kawan atau boleh hadiahkan pada isteri dan juga ibu yang tersayang.

Apa yang ada dalam Set Infinity Love Combo ni?

BC CREAM 2FACEMIST 2
BRUSH 2
MASCARA 2
LIPSTICK 2