Monday, 15 October 2018

FAQ DYXY

FAQ DYXY

Ramai yang mula menunjukkan minat berkenaan DYXY.

Bagi pengguna baru mesti korang nak tahu pasal latar belakang DYXY ni kan

Baca : Latar Belakang DYXY
Pengeluaran terawal DYXY bermula dengan BC Cream dan seterusnya berkembang kepada Set Basic dan Akhirnya sekarang terbaru Cleansing Wipe. DYXY juga sedang melebarkan sayap dengan mengeluarkan Parfume DYXY di bawah DYXY Fragnance dan akan datang DYXY Skincare.

Baca : Info Produk DYXY BC Cream, DYXY Skincare dan DYXY Fragnance

Continue Reading

Bergelar Pelajar Keusahawanan dan Inovasi di UKM

Assalamualaikum dan Selamat Tengahari

Rasanya ramai kawan-kawan yang belum mengetahui mengenai Program Sarjana Keusahawanan dan Inovasi di bawah UKM. Haa sini meh saya cerita skit la. Cerita skit la nak cerita lebih akak baru je mulakan semester yang pertama.



Sarjana Keusahawan dan Inovasi Secara Full time Atau Part Time

Haa untuk adik-adik yang dah habis belajar ijazah sarjana dan masih tercari-cari kerja dan sekiranya terdetik untuk terjun dalam dunia keusahawanan. Eloklah korang join Sarjana Keusahawanan dan Inovasi di UKM Bangi ni. Program ini kalau sepenuh masa minimum ditawarkan 3 semester dan maksimum 6 semester (yang lama2 ni selalunya part time). Yang part time kalau tak silap kelasnyan waktu weekend di kampus KL tau. Yang Full time je kat Bangi ni di bawah Fakulti Ekonomi dan Pengurusan.


Program Coursework

Haa berita gembira bagi yang tak suka research, untuk peringkat master program ini ada dalam bentuk Coursework. Masa akak masuk ni awal2 lagi dah diberi cadangan subjek yang perlu diambil untuk 3 semester. So korang jangan terlepas pulak. Seeloknya ikut yang Fakulti dah aturkan sebab kalau korang tertinggal kena ambil dengan junior la nanti. Sebab program coursework nanti ada tugasn berkumpulan, so lebih selesa bila korang ikut cohort asal. Kalau tertinggal batch takut nanti dengan junior korang takda pilihan nak masuk group mana. Untuk program ni takda tesis tapi korang kena buat projek paper perancangan bisnes tak kisah la servis atau produk. Kos ni bagi akak agak menariklah sebab korang belajar banyak benda yang sedikit sebanyak membantu untuk tambah pengetahuan berkenaan keusahawanan.

Kumpulan untuk Semster 1 2018
Continue Reading

Sunday, 14 October 2018

Senarai Agent Bandar Baru Bangi

Senarai Agent DYXY di Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum semua 

Peminat DYXY Cosmetic pasti merungsingkan apabila korang nak guna DYXY, time tu lah DYXY dah habis pastu nak pakai segera.

Haa akak bersama-sama team sprinter akak ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery atau Delivery secara percuma sekitar Bandar Baru Bangi.

Stokis Putrajaya Cyberjaya Bangi

                                                   Stokis Dayah Sprinter - 013- 3507996

Hai ni lah akak dayah sprinter. Akak merupakan Stokis DYXY yang aktif di Bandar Baru Bangi dah memandangkan akak sambung master di UKM Bangi. Lagi mudahla akak nak COD barang DYXY. Dan satu lagi berita gembira, mulai 28 Oktober 2018 ini akan diadakan Carboot Sale di Pusanika UKM Bangi dan akak akan join buka Booth DYXY disana.

Continue Reading

Senarai Agent DYXY Johor Bahru

Senarai Agent DYXY di sekitar Johor Bahru

Assalamualaikum semua 

Peminat DYXY Cosmetic pasti merungsingkan apabila korang nak guna DYXY, time tu lah DYXY dah habis pastu nak pakai segera.

Haa team sprinter akak ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery atau Delivery sekitar Taman Daya Johor Bahru.

Agent DYXY Johor Bahru


                                                   Agent Nurul - 60 19-757 3787

Haa kak nurul ni merupakan agent DYXY yang aktif di JB, insyallah stok di tangan sentiasa ada. Dan terkini beliau ada borong Parfume limited edition DYXY. Parfume ni hanya dikeluarkan 3000 botol jer dan dah abis tak sampai sebulan. Nak dapat make over percuma produk DYXY, boleh cepat2 whataps sis nurul ni.



COD : Johor Bahru, Taman Daya

Orang-orang johor nak dapatkan DYXY boleh contact sis nurul, sis nurul pun jual meeracle. Nak tau lagi dekat jom follow ig sis nurul.


Selamat tengahari




Continue Reading