Thursday, 16 November 2017

Stok Baru Kolagen Shaklee Dah Masuk dengan Kuota Belian 16 Kotak Sahaja

Stok Baru Kolagen Shaklee Dah Masuk dengan Kuota Belian 16 Kotak Sahaja.

Wooww. Berita tergempr untuk semua peminat Kolagen dari Shaklee ni. Bukan apa ramai la kawan-kawan kami yang memang makan kolagen ni rasa susah hati bila dapat tahu kolagen out of stock sebelum ni.


Masing-asing dah susah hati lepas nak makan apa pulak . Sebab yang amalkan kolagen ni kebanyakannya memang jenis tak makan tablet. Kolagen bancuh dengan Vivix atau air jus je la mampu diorang telan. Tujuannya amek kolagen ni untuk kesihatan. Yelah kolagen ni bukan sekadar cantik je tau macam dalam entry ni.

Diari Dayah Sprinter : Layan Miang Kham Thai Food festival.

Assalamualaikum

Haaa nak jadikan cerita semalam masa nak hantar kakak g tuisyen tengok ada macam thai food festival area bangi seksyen 7 tu. Haaa apa lagi zasss pergi singgah.


Sebabkan dalam fasa penjimatan hahaha, so window shopping je la nak beli pun beli miang kham je la.

Ni kalau tak control rasa macam semua benda nak makan. Hihi so kami singgah beli miang kham dan minum air je.

Alhamdulillah sebaik la miang kham dia ok cuma harga la rm7 macam hurmm mahal jugak laa.

Antara menu-menu yang ada.


banyak yang menarik sebenarnya macam kerabu maggi, som tam, lagi yang macam pan kek tu. macam macam la ada cuma siap duit jer. hhihi sekali skal boleh la 

Selalu sangat jenuh time gaji lambat skit bulan ni.

Miang Kham ni apa sebenarnya?


Mesti ramai tertanya. Siap masa nak beli tu ada yang bertanya sedap ke ni.

Miang kham ni kira macam snack untuk orang thailand dan loas/

Kira "miang kham" maksudnya one bite wrap.

Macam mana cara nak makan.

Campur bahan-bahan yang ada (udang kering, bawang, kacang, kelapa goreng, satu lagi ni tak sure apa dia tapi sedap pastu letak kuah dia)

hurm dah wrap tu terus gigit makan sedapnya

skali cuba terus rasa nak gap lagi

tapi tu la ikut rezeki kadang dapat daun kaduk yang dah tak fresh dan tua keras la skit

dapat yang elok2 sedang sedap sangat letak kuah banjir hahaha

kuah dia tu rasa macam manis2 skit.

sapa yang tak pernah cuba kena la cuba best sangat

sekian naa

daa dayah sprinter

Wednesday, 15 November 2017

Shaklee Cyberjaya Putrajaya Perkhidmatan COD Pantas dan Stok Sedia ada

Shaklee Cyberjaya Perkhidmatan COD Pantas dan Stok Sedia ada.


Anda sedang mencari pengedar shaklee yang berdekatan. Kehabisan stok shaklee atau baru bermula nak guna shaklee.


Jangan risau, kami sentiasa ada stok dan boleh COD secara percuma kepada anda pada masa dan tarikh yang dijanjikan.

Promosi Vivix mulai 1 Nov 2017-30 Nov 2017

Kenapa Perlu Membeli dengan saya?

Sebab Stok kami banyak hihi. Sampaikan upline sideline tak kira rank dari distributor, supervisor, coordinator ke master pernah datang cari saya untuk stok yang saya ada. Sebab kebetulan shaklee pun dah out of stock.

Perkhidmatan penghantaran yang pantas, sebagai contoh minggu lepas ada pelanggan yang cari herbal blend untuk anaknya yang HFMD, close deal dan dalam masa 3 jam barang sampai depan pintu rumah. Kebetulan pelanggan ni di Putrajaya

Ada yang hari ni mencari-cari nutriferon dah berhari-hari. Alhamdulillah dia dapat nutriferon terakhir dari saya zasss tak sampai sejam barang dapat.

Perkhidmatan COD pantas bergantung kepada waktu kedua-dua pihak selesa. Insyallah kami cuba dalam masa 24 jam untuk kawasan berdekatan kecuali atas faktor yang tidak dapat dielakkan sebab berada di luar kawasan atau balik kampung.

Jimat kos pos kerana kami boleh COD secara percuma kepada anda di Putrajaya dan Cyberjaya.

Juga termasuk konsultasi percuma cara penggunaan produk shaklee.

Juga kami insyallah akan berkongsi tips berkaitan kesihatan. Anda jangan malu atau segan untuk dekat dengan kami. Nak tanya tips kurus, nak tanya tips jana pendapatan atau nak tanya tips untuk kecantikan semua boleh. Kita akan share di blog ni insyallah dari masa ke semasa.

JOM hubungi saya segera

Dayah Sprinter 
Pengedar Shaklee Cyberjaya
SID 1110814
COD Percuma di Cyberjaya
Pos seluruh Malaysia.

Sekian, terima kasih

Tuesday, 14 November 2017

Vivix Bantu Cepat Sembuh Luka Betul ker?

Vivix bantu cepat sembuh luka betul ker?

Mentang-mentang sekarang ni promosi Vivix harga runtuh semua pakat dok mencari yang baru lepas pembedahan, yang ada luka pada kaki sebab kencing manis yang darah tinggi yang lepas bersalin. 


Amboi murah sangat ka sampai semua pakat kalut ni. Hihi. Iyer murah ya amat jatuh harga sebotol dalam rm 383 padahal harga asal rm 475. Siap lagi bonus lagi tau rm 36.10 haa syaratnya kena beli dua botol terus la free membership. Nak beli share ke apa terpulang, cari la rakan-rakan ke sedara yang minat nak join beli.

Eh sebelum tu nak tau jugak BAGUS sangat ke VIVIX ni asyik Vivix jer. Skit Vivix. Dalam vivix tu ada apa?

Vivix ni antioksida yang hebat mempunyai ramuan utama antaranya


Macam Mana Kurangkan Masalah Bersin dan Resdung dengan Ramuan Muscadine Anggur

Macam Mana Kurangkan Masalah Bersin dan Resdung dengan Ramuan Muscadine Anggur. Haaa kebetulan hari ini ada ceramah berkaitan keterampilan diri. Penceramah yang agak popular dan selalu dipanggil orang agensi kerajaan. Sambil sampaikan ceramah secara santai. Tengah bercerita tentang penting menjaga keterampilan diri termasuk menjaga kebersihan diri (mengelakkan bau badan yang kurang menyenangkan) dan penjagaan rambut agar tidak berkelemumur. Ketika terselit cerita berkenaan resdung atau sinus yang pernah dialami memberi jugak kesan kepada pembentukan kelemumur berkeping-keping dan kulit kepala gatal. Selain itu, sering kali bersin dan paling pantang skali tak boleh makan belacan. Beribu diabiskan untuk mengurangkan masalah resdung ni. Kebetulan beliau ada cuba satu pati delima ni, katanya alhamdulillah selepas itu masalah bersin dah kurang dan boleh makan belacan yeayy gembira sangat la kan. Orang melayu kalau tak dapat makan belacan rasa tak lengkap gitu. Katanya mungkin sebab khasiat daripada antioksida daripada pati buah delima tersebut.
Haaa jangan tak tahu Vivix ni antara sumber antioksida yang Hebat. Patutla ramai yang merisik Vivix. Asyikla tanya dayah Vivix takda promosi ke bulan ni. Dayah promosi Vivix Murah bulan berapa Rm ? Dayah macam mana nak beli Vivix Murah bulan ni. haaa nampak la DAHSYATnya penangan VIVIX PROMOSI ni. Memang tak tidur LENA la kalo tak dapat VIVIX MURAH ni. Ramuan Vivix ni semuanya premium salah satunya anggur muscadine yang sangat istimewa berbanding anggur lain ia mempunyai extra kromosom dan mempunyai sifat rintang kepada penyakit menyebabkan makin banyak produk kesihatan yang berasaskan anggur muscadine mula dikeluarkan. Bacaan lanjut khasiat Vivix ni seperti di sini.